Adem, ademhalen.Bewust, onbewust. Leven, dood.
Ademhalen maakt leven mogelijk.
Ademhalen verbindt de mens met alles dat leeft.
Ademhalen is liefde geven aan jezelf.

elke 1e en 3e woensdag van de maand van 20:00 tot 22:00 uur

Wees welkom bij de introductie van Transformational Breathing (TB). Deze avond is er om jou wederom kennis te laten maken met de zelfhelende en zelfbekrachtigende werking van jouw adem. Je krijgt informatie over de wijze waarop de heling middels de adem werkt en je zult een korte TB-sessie ervaren.

In samenwerking met 4DW organiseert The Amsterdam Breathing Connection een introductie-avond in Club Nirvana.
Prijs: 2 euro + 4DW-lidmaatschap (1 euro)
deken en kussens zelf meenemen

Speciaal voor de leden van 4DW zal er aansluitend maandelijks, of bij grote animo tweewekelijks, een avond worden georganiseerd waarbij je een complete TB-sessie van 3 uur kunt ervaren voor de speciale leden-prijs van 25 euro (normaal 40 euro).

Dus kom eens kijken op één van de TB-introductie-avonden en ervaar hoe je je adem weer kunt openen. Het is belangrijk voor ons te weten hoeveel mensen er komen, dus mail ons je aanmelding op abc@enteryourcenter.nl.

Transformational Breathing

Ademhalen is van levensbelang. Dit is voor iedereen duidelijk en toch wordt er door de meesten onder ons weinig aandacht geschonken aan de adem en de kwaliteit van ons ademhalen. Ons adempatroon bepaalt hoeveel adem er in ons lichaam komt en dus de hoeveelheid energie die we in kunnen zetten. Het adempatroon bepaalt daarmee voor een groot stuk hoe je het leven ervaart en hoe je er in staat. Te weinig adem betekent te weinig energie voor ons lichaam om ons te beschermen tegen ziekte. Te weinig adem betekent te weinig energie voor onze lichaamfuncties om optimaal aan het werk te kunnen. Te weinig adem betekent te weinig leven.

Transformational Breathing (TB) is een methode waarbij het adempatroon gedurende een sessie wordt teruggebracht naar de volledige en vrije wijze van ademen waarmee je begon toen je geboren werd. Vele emotioneel beladen situaties in je leven hebben gezorgd voor het afknijpen van het adempatroon. Elke keer, stukje bij beetje, kwam de adem meer in het nauw. Deze pijn, woede, onzekerheid, schaamte, het schuldgevoel en het verdriet hebben zich vastgezet in je lichaam en bepalen daarmee je ‘flow of life’.

TB heeft het in zich om deze emoties te ontladen en herstelt je natuurlijke ademhaling. Het geeft meer energie aan het fysieke lichaam om zich te herstellen en vitaler te worden. Het ruimt op in ons onbewuste en maakt het stil. Alleen zo kunnen wij luisteren naar de werkelijke waarheid in ons, die door al de afleiding in onze maatschappij slechts onhoorbaar in de diepte zijn weg aan het zoeken is.


De mogelijkheden die The Amsterdam Breathing Connection je biedt

In een TB-sessie word je begeleid in het openen en verbinden van het adempatroon. De gemiddelde sessie duurt 1_ tot 2 uur, waarbij 1 uur aan het ademen wordt besteed en de rest van de tijd aan personal coaching. In 2 tot 5 sessies wordt de ademhaling grotendeels hersteld en teruggebracht tot zijn oorspronkelijke vrije flow. Elke sessie is de perfecte sessie en zal een nieuwe opening geven voor de groei van je innerlijke zijn.De sessie-mogelijkheden bij ABC:

Privé-sessie: Deze sessie-vorm biedt persoonlijke aandacht van je begeleider en de mogelijkheid om in korte tijd meer issues aandacht te geven en te helen. Investering: 30 of 40 euro per persoon per uur.
Groepssessie: In een groepje van maximaal 3 personen heb je gezamenlijk een sessie. Het voordeel is het collectieve samenzijn; de diverse issues ondersteunen en triggeren elkaar. Je zal met dezelfde groep elke week een sessie krijgen gedurende een periode van 3 weken. Deze 3 weken geven een diepe transformatie aan jezelf en je leven. Elke week ervaar je de verandering en datgene waar je in die week tegen aanloopt, kun je in de volgende sessie meenemen. Groepssessies zijn voordeliger dan privé-sessies.
Investering: 40 euro per persoon per sessie.
Workshops: In een groep van gemiddeld 15 deelnemers werken de ABC-facilitators samen met andere TB-begeleiders. De dag heeft 2 ademsessies, is inclusief lunch en is verder gevuld met diverse vormen van zelfontwikkeling. Het is een dag van samenzijn en ontdekking.
Investering: 80 euro per persoon voor de hele dag.

En er is meer! Transformational Breathing is een fantastische en krachtige richting op het pad van zelfontwikkeling. Mocht je na 5 sessies het gevoel hebben dat je dieper wilt kennismaken met deze materie, dan bieden we je een Intensive course: Breathing to Self-Awareness. In 5 dagdelen, verspreid over 5 weken, gaan we in groepjes van maximaal 3 personen, intensief met de adem de diepte in tot de kern van je potentieel, je essentie, je zijn. Na deze cursus ben je in staat zelfsessies te doen, kun je elkaar in een buddy-systeem begeleiden en bestaat de mogelijkheid dat je gevraagd wordt te assisteren tijdens een workshop of introductie-avond. Mogelijk is het de eerste stap naar een leven als TB-facilitator.
Investering: 375 euro voor de gehele cursus.


The Amsterdam Breathing Connection

ABC is opgericht om in de vraag naar een open, gezonde ademhaling te voorzien. Transformational Breathing is in Nederland een vrij jonge transformatietechniek. De oprichtster van de Amerikaanse Transformational Breathing Foundation, Judith Kravitz, doctor in de metafysica, is echter al meer dan 25 jaar bezig TB over de hele wereld te verspreiden. Zie voor meer achtergrond: www.breath2000.com.

ABC bestaat uit de beide oprichters, Joost Maijvis en José Veenhof, is gevestigd te Amsterdam en opgericht met als doel Transformational Breathing in binnen- en buitenland bekend te maken. Zie voor meer informatie: www.enteryourcenter.nl onder Transformational Breathing. Voor meer persoonlijke informatie of het maken van een afspraak:

Joost Maijvis
06 - 260 660 89
joost@enteryourcenter.nl

José Veenhof
06 - 48 52 6005
jose@enteryourcenter.nl